Arrangør:
 

Historien om Snogebæk Havnefest:

Poulsker Idrætsforening har siden 1990 været arrangør af Snogebæk Havnefest. Havnefesten blev afholdt første gang i 1973.
 
 

I 2003 blev der indrettet et nyt informationskontor i det tidligere ishus bag levertranfabrikken. Det var en voldsom opgave for nogle i festudvalget, men resultatet blev godt. Informationsbygningen lejes af Snogebæk Havn, der tidligere samme år købte den nu nedlagte levertranfabrik.

Besøgsantallet for havnefesten nåede i 2004 og 2005 cirka 8.600 betalende gæster på de tre dage. Den samlede omsætning blev 900.000 kr., der dog skal ses i forhold til de største underholdningsprogrammer i havnefestens mere end 30-årige historie.

Havnefesten er som sædvanligt præget af en glad og positiv stemning ved havneområdet i Snogebæk. Snogebæk-Løbet, Sliskens Vovehalse, kaproning, kuttervæddeløb samt kåringen af den stærkeste mand i Snogebæk, er alle indslag, der appellerer til publikum. Musikken har været meget varieret med navne som Fi-Fi Dong, Robbie Williams Jam samt Havz Jazz og danseorkestrene Valentinos og Tejn-Sandkås All Stars. Traditionen tro slutter havnefesten hvert år med et usædvanlig imponerende fyrværkeri over Snogebæk Havn.

 


 
 
 
 
 
 
Snogebæk Havnefest Bornholm  | info@havnefest.dk