Nyt om Snogebæk Havnefest nummer 44

2016-03-05 17:46

Hej alle venner af Snogebæk Havnefest!

Festudvalget er nu også klar med musikprogrammet til havnefest-weekenden i Snogebæk. Her er link til en lille folder, hvor I kan læse mere om programmet for årets havnefest - nummer 44.

Som noget nyt bliver der i år fest i teltet søndag aften den 31. juli. Cruise Band er et af de mest rutinerede show- og coverbands i Danmark, der sidste år kunne 20 års jubilæum. Bandet har efterhånden underholdt i hver en krog af kongeriget, fra nord til syd - Nu kommer de til Snogebæk!

Cruise spiller cover-musik til mindste detalje, krydret med deres egen livlige måde at fremføre det på, hvilket gør bandet til et de mest benyttede coverbands i Danmark. Forsangeren René Machon deltog i 2015 i det danske Melodi Grand Prix, hvor han fik stor ros og anerkendelse for duetten ”Mi Amore”.

Cruise’ succes beror dels på, et repertoire der spænder over pop, funk, disco og rock, med numre som alle kan synge med på, og dels på et show og en varme, der kommer fra hjertet af alle otte musikere. Bandet har med stor succes været backingband for store kunstnere som, Medina, Burhan G., Sanne Salomonsen, Rasmus Walter og Rasmus Seebach.

Som tidligere annonceret, bliver der mulighed for et gensyn med Lars Lilholt Band torsdag den 28. juli. Siden den første Lilholt-koncert i Snogebæk i 1994, har i alt cirka 50.000 gæster i alle aldre oplevet de legendariske koncerter i Snogebæk – den seneste var i 2012.

Husk at sikre jer en billet til koncerten med Lars Lilholt Band. Koncerten afholdes denne gang i vores store festivaltelt, så der vil være et begrænset antal billetter til salg. Koncerten begynder kl. 21.00. Sandbye & Ralle Duo varmer op fra kl. 19.30. Billetter kan købes her: 
http://v2.billetten.dk/link/eventno/53809

I den succesrige tv-serie ”Toppen af Poppen”, tog Lars Lilholt fusen på alle med sine fantastiske udgaver af de andre kunstneres sange og viste endnu en gang sin store klasse og talent for at bruge det danske sprog. Lars Lilholts senest album ”Amulet” fra 2015, fik meget flotte anmeldelser.

‪#‎snogebæk‬ ‪#‎havnefest‬ ‪#‎bornholm‬ ‪#‎visitbornholm‬

Snogebæk Havnefest Bornholm  | info@havnefest.dk