2015-programmet er klar!

2015-06-30 22:13
Festudvalget er klar med årets havnefestprogram.
 
Snogebæk Havnefest afholdes i år for 43. gang i dagene fra den 23. til den 26. juli. 

Snogebæk-Løbet afholdes også i år ugen inden havnefesten, nemlig fredag den 17. juli. Et meget populært motionsløb i flotte omgivelser for såvel bornholmere som turister.​ Sidste år deltog ​næsten ​300 ​børn og voksne i løbet.

Snogebæk Havnefest er kendt som en unik sommerfest og festival, der byder sine gæster på en helt speciel atmosfære. Den hyggelige festplads indrettes mellem fiskerhytter og gamle røgerier ved den 126 år gamle ø-havn. Havnefesten besøges hvert år af tusindvis af bornholmere, "eksil-bornholmere" og mange turister. Flere end 500 medhjælpere arbejder gratis for at give vore gæster en festlig oplevelse og for at tjene penge til den lokale idrætsforening Poulsker IF.

Festen har over årene udviklet sig til en lille musikfestival med mange gode musikalske tilbud. Samtidig er der flere festlige konkurrencer med mulighed for selv at deltage, bl.a. Sliskens Vovehalse, Koneløbet, tovtrækning og byg-et-sandslot og der er aktiviteter for børnene lørdag og søndag eftermiddag. Alt til en meget beskeden entrépris på kun 50 kr. pr. dag og endda med gratis adgang for børn under 15 år.

Også i år tyvstarter havnefesten torsdag aften med en DJ-fest i teltet – nok mest for det yngre publikum. Det nye tiltag i 2014 blev taget vældig godt imod og 800 gæster havde en fest i det store telt, dobbelt så mange, som vi havde håbet på.

Til sommer kan gæsterne atter opleve et af Danmarks populæreste kopibands Die Herren. Bandet har siden halvfemserne spillet omkring 80 koncerter om året. Die Herren spiller udelukkende U2's sange. Stilen er kendetegnet ved medrivende sceneoptrædener. Die Herren leverer den bedste koncert nogensinde – hver gang.

So 90's spiller for tredje år i træk i Snogebæk. Et af de absolut hotteste bands, der iført buffa-lostøvler, refleksbukser og badet i røg og lys tager publikum med på en tidsrejse.

Back to the 80’s - med bornholmske Charlotte Vigel - får i år endelig deres debut ved Snogebæk Havnefest. Et orkester med en energi, der bare skal opleves!

Lovehandles spiller dansk og udenlandsk covermusik i en blanding af ballader, pop, rock, soul og disco - et band med energi og spilleglæde. Bandet består af Simon Sandbye, Rasmus Eskesen, Rasmus Mortensen og Morten Rahm samt Johannes Skjelbo og Nanna Schou Nielsen. Lovehandles åbner havnefesten på scenen fredag aften med en stribe hits.

Bad Boys of Boogie - er fire fynske drenge, der har fået mange fans på Bornholm efter deres to tidligere koncerter ved Snogebæk Havnefest. De er Danmarks ubestridt bedste rock´n´roll show-kopi-band og spiller alle de store klassikere.

Den Røde Tråd – optræder søndag aften før fyrværkeriet med en hyldest til Shu-Bi-Dua. De har flere talenter, og spiller lørdag aften en stribe Gasolin’ og Kim Larsen numre.

Ibsker Soul Service er et soulband med bornholmske rødder. Bandet nyder at dele musikken med hinanden og sit publikum.

Byggerbanden har deres musikalske rødder i irsk folkemusik.​ ​Byggerbanden synger på dansk og er inspireret ”De gyldne løver”.

Havz Jazz er for længst blevet vores "jazz-husorkester". Underholder ved Snogebæk Havnefest for 16. år i træk!

Sliskens Vovehalse, der blev afviklet første gang i 1989. Idéen blev tyvstjålet fra Norge, hvorfra nogle i festudvalget havde set en tilsvarende konkurrence på skihopbakken Holmenkollen. Som et kuriosum var rampen på Holmenkollen i øvrigt konstrueret af bådebyggerens søn fra Snogebæk. Konkurrencen har vist sig langtidsholdbar, da der fortsat deltager mange flotte fartøjer foran et stort publikum på havnebroen og havnen.


Hjemmeside: www.havnefest.dk
Facebook: www.facebook.com/havnefest
Twitter: @havnefest
Snogebæk Havnefest Bornholm  | info@havnefest.dk