Snogebæk Havnefest 2014 fik en god tyvstart

2014-07-25 10:01
Snogebæk Havnefest 2014 tyvstartede torsdag aften med et tilbud til det yngre publikum. Det blev taget vældig godt imod og hele 785 betalende gæster havde en fest i det store telt - dobbelt så mange, som vi havde håbet på. Omsætningen nåede knap 105.000 kroner.
 
 
DJ Martin Jørgensen fik en blød start kl. 21, men langsomt og sikkert fyldtes teltet med masser af festglade unge mennesker, der gav Nonsens en varm velkomst. Nonsens har fået deres helt store gennembrud som DJ- og producerteam og har de to seneste år spillet på Roskilde Festival og Distortion Copenhagen. Vi kan kun være meget tilfredse med såvel dygtige kunstnere og teknikere som et godt publikum.
 
 
Et enkelt episode i løbet af aftenen, hvor en ballademager blev fulgt til udgangen og hvor han desværre slog på en af vores frivillige vagter, dryppede dog lidt malurt i bægeret. Men det kan ikke dæmpe vores begejstring over den gode aften.
 
Fredag kl. 19.00 åbner hele festpladsen til en weekend med masser af god underholdning i form af kopibands, jazz, børneaktiviteter og sjove konkurrencer.
 
C-Bach Jam bliver det første musikalske indslag og de vil igen give publikum en stor oplevelse med Rasmus Seebachs mange populære sange fremført af håndplukkede musikere med bysbarnet Joakim Tranberg i front. Derefter er der debut til Enjoy the Silence, der spiller alle de gode gamle hits fra Depeche Mode.
 
Sidst men ikke mindst, er der selvfølgelig genvalg til Baggårdens Helte, der for fjerde år i træk vil fylde Danseteltet. Orkestret kan i år fejre deres 10 års jubilæum på Bornholm. Det kommer næppe til at gå stille af. Bandet har i år fået et kvindeligt islæt med sangerinden Silja og yderligere taget Die Herrens percussionist Jesper Falkensteen med til Bornholm.
 
Vejrudsigten er fortsat i top, så vi glæder os til en travl og festlig weekend i eksotiske Snogebæk.
Snogebæk Havnefest Bornholm  | info@havnefest.dk