Snogebæk Havnefest 2014

2014-02-01 17:32

Snogebæk Havnefest afholdes i år for 42. gang i dagene fra den 24. til den 27. juli.

Snogebæk Havnefest er kendt som en unik sommerfest og festival, der byder sine gæster på en helt speciel atmosfære. Den hyggelige festplads indrettes mellem fiskerhytter og gamle røgerier ved den 125 år gamle ø-havn. Havnefesten besøges hvert år af tusindvis af bornholmere, "eksil-bornholmere" og mange turister. Flere end 500 medhjælpere arbejder gratis for at give vore gæster en festlig oplevelse og for at tjene penge til den lokale idrætsforening Poulsker IF.

Snogebæk-Løbet afholdes også i år ugen inden selve havnefesten, nemlig fredag den 18. juli. Sidste år deltog hele 353 løbere.

Vi har i år et ekstra tilbud til især de yngre publikummer: Torsdag den 24. juli tyvstarter havnefesten. I det store telt præsenterer vi den succesrige bornholmske DJ-trio NONSENS med DJ-Martin Jørgensen som opvarmning.

Glæd jer til gensyn med So 90's, Fi-Fi Dong, Bad Boys of Boogie, CBachjam, Baggårdens Helte, Sandbye & Ralle og Havz Jazz. Nye navne i Snogebæk er Enjoy the Silence, Playlist og Byggerbanden.

Havnefesten har over årene udviklet sig til en lille musikfestival med masser af gode musikalske tilbud til en meget beskeden entrépris, kun 50 kr. pr. dag og gratis adgang for børn. Samtidig er der som altid mange andre festlige indslag og mulighed for selv at deltage i forskellige konkurrencer, bl.a. Sliskens Vovehalse, Koneløbet, tovtrækning og byg-et-sandslot og der er aktiviteter for børnene lørdag og søndag eftermiddag.

Snogebæk Havnefest Bornholm  | info@havnefest.dk