Lørdag ved Snogebæk Havnefest

2013-07-28 15:34

Lørdagen ved Snogebæk Havnefest blev en dejlig og tiltrængt opmuntring til Poulsker Idrætsforening. Der kom næsten 2.900 betalende gæster og omsætningen rundede det rekordhøje beløb 637.000 kr. Sidste års tal var henholdsvis 1.977 betalende gæster og en omsætning på 446.000 kr.

Allerede om eftermiddagen var der rigtig mange gæster i det gode sommervejr. Konkurrencen Sliskens Vovehalse, der i år blev afviklet for 25. gang, havde 6 deltagere. Hurtigste fartøj var fra Restaurant Indsejlingen i Nexø. De klarer turen på 28,9 sekunder foran VVC-Center, der brugte 29,8 sekunder. Præmien for det flotteste fartøj gik til fartøjet ”Snogebæks gamle koner på udflugt”.

Programmet fortsatte inde på den hyggelige festplads med Sandbye & Ralle Duo og Havz Jazz. Aftenens trio af et musikprogram med CBach Jam, Die Herren og So 90’s bekræftede på ny, at god musik er blevet et af havnefesten varemærker. Her var en fantastisk stemning hele dagen og der er endnu en gang god grund til at rose vores cirka 500 frivillige for deres store indsats.

Havnefesten fortsætter søndag med flere konkurrencer, underholdning for børnene og selvfølgelig endnu mere musik. Vi glæder os til for første gang at byde velkommen til Jane & Shane samt Bryan Adams Tribute, inden festlighederne afsluttes med det store og traditionelle festfyrværkeri.

 

Snogebæk Havnefest Bornholm  | info@havnefest.dk